Bakken met de Bijbel

Auteur: Susie Bentley – Taylor & Bekah Moore
Aantal pagina’s: 64
ISBN: 9789085433446
Verschijningsjaar: 2017

Samen met je kinderen lekker koken en tegelijkertijd doorpraten over een bijbelverhaal: daarbij helpt Bakken met de Bijbel. Veel kinderen vinden het leuk om te koken of te bakken, en met deze eenvoudige recepten zal dat zeker lukken.

Het boek bevat 20 bijbelverhalen, om voor te lezen of te vertellen, met bijpassende recepten en vragen waar je samen over door kunt praten. De recepten zijn overzichtelijk uitgewerkt, met handige illustraties, zodat je kinderen veel zelf zullen kunnen doen.

De combinatie van de bijbelverhalen en de recepten zijn verrassend: op deze manier kun je in je gezin creatief met de Bijbel bezig zijn, en nieuwe aspecten van bekende verhalen ontdekken.

Inkijk exemplaar: Bekijk

Samen praten over God en de Bijbel op een creatieve en aantrekkelijke manier – daar helpt dit boek je bij. Ik ga zeker de glitterkoekjes met mijn kinderen maken: beloften van God, verpakt in een koekje van ontelbaar veel glitters. – Annemarie Pronk – winnaar van Heel Holland Bakt 2016

Goed te begrijpen bijbelvertaling. Het gaat richting vertelvorm, wat het leuk maakt en je meeneemt in het verhaal. De tips over hoe je het boek kunt gebruiken, hoe je kunt koken/bakken met kinderen en de baktips zijn heel waardevol. Bakken met kinderen is toch net even iets anders als dat je alleen bakt.Minke (mamaminke.nl)