Droom van een jurk

Auteur: Kathryn Cushman
ISBN: 9789492408044
Aantal pagina’s: 285

Lauren Summer wil zich het liefst nooit meer buiten laten zien. Haar stage bij het modehuis was bedoeld om haar carriëre in de lift te helpen, maar als zich bij een belangrijke prijsuitreiking een ramp voltrekt met een van haar jurken gebeurt het tegenovergestelde – ze wordt ontslagen. Met het enige baantje dat ze vervolgens kan vinden, verdient ze niet veel, maar het biedt haar wel een plek om te wonen – een vervallen cottage in de schaduw van een groot landhuis – en dat is precies wat ze nu nodig heeft.

Kendall Joiner is vastbesloten het echte verhaal van Charlotte Montgomery, een voormalige actrice, boven tafel te krijgen, maar dat kan ze niet alleen – ze heeft Laurens hulp nodig. In ruil daarvoor belooft Kendall te bewijzen dat het incident met de jurk een publiciteitsstunt was, om zo Laurens reputatie te herstellen en haar haar oude baan terug te bezorgen.

Zo’n kans om haar dromen, ondanks alles, toch te verwezenlijken, kan Lauren zich eigenlijk niet door de vingers laten glippen, maar als ze de vrouw beter leert kennen, realiseert Lauren zich dat niets is zoals het lijkt.

Droom van een jurk is een makkelijk leesbaar boek.Ria Korevaar

Droom van een jurk leest lekker weg en gaat over mooie thema’s: hoop, overgave en naastenliefde.JvG (in Nederlands Dagblad 04-01-2017)

Fijne feelgoedroman, waarin emoties realistisch worden weer gegeven.
Het boek leest prettig weg en het is makkelijk om je in te leven in de hoofdpersoon.Ingrid (via Uitgeverij de Parel)