Haar grote dag


Auteur: 
Denise Hunter
Aantal pagina’s:
ISBN: 9789059775756
Verschijningsdatum: 01-03-2013

Kate – oftewel dr. Kate, dé relatietherapeut – is echt klaar voor haar trouwdag. De locatie is prachtig, de media komen, haar boek wordt gelanceerd en haar bruidegom is echt de ware. Totdat hij haar op de ochtend van de bruiloft belt met de mededeling dat hij niet komt… Kate hangt na dat telefoontje verbouwereerd op. Ze was net aan het kijken naar het trouwkoepeltje en Lucas, die het gemaakt heeft, vraagt wat er aan de hand is. Omdat de geheime identiteit van de bruidegom een van de redenen was voor de media om naar de bruiloft te komen, stelt hij voor dat hij als invaller met haar trouwt. Kate is te radeloos om iets beters te bedenken en stemt ermee in. Ze spreken af dat ze een jaar getrouwd blijven, om daarna weer uit elkaar te gaan. Dat rationele besluit is in geen enkel opzicht makkelijk, maar wel in de laatste plaats in het emotionele.

Net als een aantal andere boeken van Denise Hunter, speelt ook dit verhaal zich af in een pittoresk stadje, ditmaal op het eiland Nantucket. Door de beschrijvingen van het stadje, de zee en Lucas’ huisje aan het strand, krijgt het verhaal een lichte, warme sfeer wat het uitlezen van het boek aangenaam maakt. Verwacht in dit boek geen diepgang maar wel een paar uur lekker ontspanning, en voel de liefde die in dit boek opbloeit. Het is voorspellend maar toch kan je het niet weg leggen. Ik blijf een trouwe lezer van haar boeken want ze raken je zeer zeker. – Natasja Toorn