Paula’s geheim

Auteur: Denise Hunter
Subtitel: Deel 3 van de New Heights serie
Aantal pagina’s: 315
ISBN: 9789059775312
Verschijningsdatum: oktober 2012

Een verwisseling van een kind is de aanleiding voor de felbegeerde baan die Paula Landin wordt aangeboden. Het verhaal van wanhopige keuzes en de gevolgen daarvan. Over vergeving en pijn en de moed om door te gaan. Paula Landin-Cohen werkt als journaliste in Jackson Hole. Wanneer ze een exclusief verhaal publiceert over een verwisseling van een kind en aan het licht brengt wat er indertijd met de baby van het echtpaar is gebeurd, wordt dat landelijk nieuws. Dit verhaal brengt haar een aanbod voor een droombaan: ze kan tv-reporter in Chicago worden! Tegelijkertijd heeft ze te maken met een huwelijkscrisis, een jaloerse collega die op dezelfde baan uit is en haar verleden, dat haar blijft achtervolgen…

Een boek over moeilijke keuzes, geheimen en vergeving. Het leest prettig en het is een mooi verhaal.Laura M.