Hanna’s bestemming

Auteur: Denise Hunter
Subtitel: Deel 1 van de New Heights serie
Aantal pagina’s: 315
ISBN: 9789059774421
Verschijningsdatum: oktober 2009

Hanna Landin runt haar oma’’s familiepension in de bergen. Ze doet haar werk vol enthousiasme, maar dat maakt het pension nog niet winstgevend. De concurrentie met een nabijgelegen luxueus ressort is moordend en Hanna’’s zorgen stapelen zich op. Ze moét iets verzinnen om het pension te redden.

Maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Micah Gallagher, een ervaren bergbeklimmer, biedt zijn diensten aan als excursieleider voor de pensiongasten. Juist omdat hij tot dan toe werkzaam was voor de concurrent, twijfelt Hanna. Is deze Micah wel te vertrouwen? Tegelijkertijd weet ze dat hij haar enige kans is; hij zou het pension kunnen redden.
Hanna en Micah kunnen prima samenwerken. Zelfs zo goed, dat ze gevoelens voor elkaar ontwikkelen. Maar zowel Hanna als Micah worstelen met het verleden. Hanna is jaren geleden verkracht; Micah ontdekt gaandeweg dat uitgerekend hij de dader was. Ze bevinden zich in een onmogelijke situatie. Enerzijds is daar hun liefde, anderzijds Hanna’s woede en Micah’s enorme schuldgevoel. Hoe ver gaat vergeving?

Een goede vakantieroman die vlot leest.Elke Eelbode

Zonder te veel te willen verklappen vind ik het prachtig geschreven en heb ik het in één zucht uitgelezen, vooral de laatste hoofdstukken werpen diepe bewondering bij mij op en zijn uitstekend verwoord. Want in dit boek is ook God centraal, op verschillende manieren bij verschillende personen. En in de laatste bladzijdes vind ik dat de Bijbel, Gods woord uitstekend en prima begrijpbaar er in is verwerkt. Iets wat moeilijker is dan vermoed wordt. Eén ding is zeker, Denise Hunter heeft er een fan bij!Review op Bol.com